Δελτίο Τύπου 11/02/2022

Καινοτομία και εφαρμογές για επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς από το Software Intelligence Lab της hyphen SA

Ένα Software Intelligence Lab με έμφαση μεταξύ άλλων στην ανάπτυξη παραμετροποιημένου λογισμικού για start-up επιχειρήσεις ενέταξε στη λειτουργία της η hyphen SA. Με την υποστήριξη των πιο προωθημένων λύσεων πληροφορικής και web-based εφαρμογών, το Software Intelligence Lab της hyphen SA καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες επιχειρήσεων κάθε μεγέθους και δυναμικότητας. Έχοντας στο δυναμικό του στελέχη με γνώση των αναγκών της διεθνούς αγοράς τεχνολογίας και των εξελίξεών της, το Software Intelligence Lab ενσωματώνει καινοτομίες και εμπειρία, για να σχεδιάσει και να κατασκευάσει ολοκληρωμένες λύσεις software σε όλα τα επίπεδα. Το Software Intelligence Lab εξειδικεύεται στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση Web 2.0 εφαρμογών, όπως web και mobile custom, αλλά και σε τεχνολογίες ΑΙ, Machine Learning και Big Data Analytics, καθώς και στην ανακατασκευή παλαιών (legacy) συστημάτων software. Ένα από τα ανταγωνιστικά του πλεονεκτήματα είναι η εμβάθυνση στη σχεδίαση και κατασκευή καινοτόμων blockchain εφαρμογών σε δημόσια ή ιδιωτικά δίκτυα. Η blockchain τεχνολογία βρίσκεται στο προσκήνιο των τεχνολογικών εξελίξεων και οι επιχειρήσεις μπορούν να την εκμεταλλευτούν, για να προσδώσουν κύρος και διαφάνεια στη δραστηριότητά τους. Οι εφαρμογές blockchain που αξιοποιούνται για logistics και γραμμές παραγωγής δίνουν τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έχουν διαφανείς και πιστοποιημένες διαδικασίες, ενσωματώνοντας σε ένα δίκτυο blockchain τα δεδομένα από όλα τα στάδια των διαδικασιών. Ορισμένες άλλες χρήσεις της blockchain τεχνολογίας αφορούν σε επιχειρήσεις που μπορούν να συνάψουν συμφωνίες μέσω κοινών ψηφιακών συμβολαίων. Τα συμβόλαια κατατίθενται σε ένα blockchain δίκτυο και παραμένουν εκεί χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παραχάραξής τους παρά μόνο με τη συναίνεση από όλους τους συμβαλλόμενους. Επιπλέον, μεγάλοι φορείς και οργανισμοί μπορούν να προστατεύσουν από την πλαστογραφία διαδικασίες, όπως η έκδοση διπλωμάτων, προκειμένου ο καθένας να μπορεί με ευχέρεια να διαπιστώσει τη γνησιότητα σχετικών πιστοποιήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Software Intelligence Lab https://www.hyphensa.com/sil/

Λίγα λόγια για την hyphen SA

H hyphen SA αποτελεί την μοναδική εταιρεία μηχανικών εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται διεθνώς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών βιβλίων στην αγγλική γλώσσα. Επίσης, αναλαμβάνει εργολαβικά μεγάλα έργα παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θεωρείται στην Ελλάδα πρωτοπόρος στην τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση και τις εφαρμογές πιστοποιήσεων. Το spin off της εταιρείας με διακριτκό τίτλο Stergis o’clock, με αρχιτέκτονά του τον Πρόεδρο και ΔΣ της Γιάννη Στεργή, είναι ταγμένο στην έρευνα και ανάπτυξη εκπαίδευσης για το μέλλον της εργασίας. Η δραστηριότητα της hyphen SA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2003 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Aπασχολεί εκατοντάδες ειδικούς μηχανικούς και τεχνικούς εκδόσεων και εκπαίδευσης και διοικητικό προσωπικό σε πάνω από 21 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της hyphen SA, επισκεφτείτε www.hyphensa.com ή στείλετε μήνυμα στο info@hyphensa.com

Visit Our Office

Vas. Olgas 24B, GR-546 41, Thessaloniki, Greece

Call Us

+tel: +302310888125.

Email Us

info@hyphensa.com

Follow us