Δελτίο Τύπου 12/11/2021

ROIEDU Global Skills: Έναρξη του κορυφαίου διεθνώς εκπαιδευτικού προγράμματος της hyphen SA

Ένα από τα κορυφαία διεθνώς εκπαιδευτικά προγράμματα για leadership, το ROIEDU Global Skills, εκκινεί η hyphen SA από τον επόμενο μήνα και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο. To ROIEDU Global Skills απευθύνεται σε όσους προετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και σε όσους επιδιώκουν να διεθνοποιήσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους. Διεξάγεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και αναπτύσσει τεχνικές δεξιότητες, μέσα από την εμπειρία μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, καθώς και δεξιότητες επικοινωνίας και διαπολιτισμικής κατανόησης. Στο πρόγραμμα φέτος θα συμμετάσχουν 12 νέοι ηλικίας 16-26 ετών, που έχουν επιλεγεί αυστηρά και κατόπιν σχετικών συνεντεύξεων από τον δημιουργό του ROIEDU Global Skills και Πρόεδρο της hyphen SA, κ. Γιάννη Στεργή. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα δύναται να οδηγήσει στη δημιουργία spin off εταιρείας από την hyphen SA, ενώ εξασφαλίζει credits για συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια. Ακόμη, αποτελεί την βάση για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Train the Skills Trainer, το οποίο αποβλέπει στο να δημιουργήσει πιστοποιημένους εκπαιδευτές δεξιοτήτων για το μέλλον της εργασίας, ενώ απευθύνεται σε συμβούλους καριέρας, ειδικούς ψυχικής υγιεινής και εκπαιδευτικούς. Η εναρκτήρια συνάντηση του φετινού ROIEDU Global Skills θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της hyphen SA και ειδικά για το επόμενο εξάμηνο, που θα διαρκέσει το πρόγραμμα, οι 12 συμμετέχοντες καλύπτονται από 100% υποτροφία. Το ROIEDU Global Skills είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, προκειμένου ο εκπαιδευόμενος να:

  • εισέλθει δυναμικά στην παγκόσμια αγορά εργασίας
  • διεθνοποιήσει τις επαγγελματικές προοπτικές του
  • αποκτήσει δεξιότητες διαπολιτισμικής συνεργασίας
  • αναπτύξει το επαγγελματικό του προφίλ και portfolio
  • αναδειχθεί στην επιχειρηματική πρωτοπορία.

Το πρόγραμμα καλύπτεται από e-learning πλατφόρμα εκπαίδευσης, διδάσκεται με τη μέθοδο της ανάστροφης τάξης και εστιάζει μεταξύ άλλων σε θεματολογία σχετική με την παραγωγικότητα και τη δημιουργία Start-Up, σε τεχνικές παρουσίασης, σε επιχειρηματικές τεχνικές κτλ. Η μαθησιακή δια ζώσης διδασκαλία θα πραγματοποιηθεί φέτος με όλες τις προβλεπόμενες από την πανδημία υγειονομικές προδιαγραφές.

Λίγα λόγια για την hyphen SA

H hyphen SA αποτελεί την μοναδική εταιρεία μηχανικών εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται διεθνώς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών βιβλίων στην αγγλική γλώσσα. Επίσης, αναλαμβάνει εργολαβικά μεγάλα έργα παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θεωρείται στην Ελλάδα πρωτοπόρος στην τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση και τις εφαρμογές πιστοποιήσεων. Το spin off της εταιρείας με διακριτκό τίτλο Stergis o’clock, με αρχιτέκτονά του τον Πρόεδρο και ΔΣ της Γιάννη Στεργή, είναι ταγμένο στην έρευνα και ανάπτυξη εκπαίδευσης για το μέλλον της εργασίας. Η δραστηριότητα της hyphen SA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2003 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Aπασχολεί εκατοντάδες ειδικούς μηχανικούς και τεχνικούς εκδόσεων και εκπαίδευσης και διοικητικό προσωπικό σε πάνω από 21 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της hyphen SA, επισκεφτείτε www.hyphensa.com ή στείλετε μήνυμα στο info@hyphensa.com

Visit Our Office

Vas. Olgas 24B, GR-546 41, Thessaloniki, Greece

Call Us

+tel: +302310888125.

Email Us

info@hyphensa.com

Follow us