Δελτίο Τύπου 16/12/2021

Σε εξέλιξη το νέο διεθνώς αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για leadership, ROIEDU Global Skills

Συνεχίζεται στις 18 Δεκεμβρίου η υλοποίηση του νέου κύκλου του διεθνώς αναγνωρισμένου εκπαιδευτικού προγράμματος για leadership, ROIEDU Global Skills, το οποίο εκκίνησε η hyphen SA τον προηγούμενο μήνα και θα διαρκέσει μέχρι τον Μάιο του 2022. To ROIEDU Global Skills απευθύνεται σε όσους προετοιμάζονται να εισέλθουν στην αγορά εργασίας και όσους επιδιώκουν να διεθνοποιήσουν τις επαγγελματικές προοπτικές τους. Διεξάγεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα και αναπτύσσει τεχνικές δεξιότητες, μέσα από την εμπειρία μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, καθώς και δεξιότητες επικοινωνίας και διαπολιτισμικής κατανόησης. Στο πρόγραμμα φέτος συμμετέχουν 16 νέοι ηλικίας 16-26 ετών, που έχουν επιλεγεί αυστηρά και κατόπιν σχετικών συνεντεύξεων από τον δημιουργό του ROIEDU Global Skills και Πρόεδρο της hyphen SA, κ. Γιάννη Στεργή. Tο συγκεκριμένο πρόγραμμα δύναται να οδηγήσει στη δημιουργία spin off εταιρείας από την hyphen SA, ενώ εξασφαλίζει credits για συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια. Οι δια ζώσης συναντήσεις του φετινού ROIEDU Global Skills πραγματοποιούνται στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της hyphen SA και ειδικά για το επόμενο εξάμηνο, που θα διαρκέσει το πρόγραμμα, οι 16 συμμετέχοντες καλύπτονται από 100% υποτροφία. Για την μαθησιακή δια ζώσης διδασκαλία λαμβάνονται υπόψη όλες οι προβλεπόμενες από την πανδημία υγειονομικές προδιαγραφές. Παράλληλα συνεχίζονται και τα επιχειρηματικά webinars του Γιάννη Στεργή, στα οποία συμμετέχουν κάθε φορά 25 επιχειρηματίες από διάφορους κλάδους της αγοράς. Η διάγνωση και διαχείριση του ζημιογόνου στελέχους στη μικρή και μεσαία επιχείρηση ήταν το θέμα του τελευταίου επιχειρηματικού webinar.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα webinars και το περιεχόμενο των εκπομπών του Γιάννη Στεργή επισκεφτείτε το www.stergis.gr

Λίγα λόγια για Γιάννη Στεργή

 • Αρχιτέκτονας του οικοσυστήματος The αriston Project, ιδρυτής και πρόεδρος της Hyphen SA, συγγραφέας του κώδικα The αriston CODEX.
 • Μηχανικός εκπαιδευτικής μεθοδολογίας, ανάστροφης τάξης και προγραμμάτων
 • Σχεδιαστής συστημάτων διαχείρισης της γνώσης (KMS)
 • Eκπαιδευτής και προπονητής εκπαιδευτικών και εκπαιδευτών.
 • Μέντορας ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων ειδικευμένος στις μετρήσεις παραγωγικότητας, αξιολόγηση ανθρώπινων πόρων και διαδοχή στην επιχείρηση..
 • Συγγραφέας και κύριος εισηγητής των ROIEDU Business, ROIEDU Global Skills, The αriston Project CERT.
 • Ερευνητής και εισηγητής σε ζητήματα που αφορούν στο μέλλον της εργασίας, τεχνολογική ανεργία, συνέργεια τεχνητής νοημοσύνης με τον παραγωγό αυθεντικού περιεχομένου.
 • Μέλος της αμερικανικής εταιρείας κυβερνητικής επιστήμης, της ένωσης βετεράνων ευρωπαϊκής κοινότητας, του Ελληνοβρετανικού επιμελητηρίου, συμβουλευτικών επιτροπών εγκυκλίων βρετανικών πανεπιστημίων.
 • Συγγραφέας μυθοπλασίας, ποιητής, ζωγράφος, χειροτέχνης και ακκορντεονίστας.
 • Δρομέας αποστάσεων αντοχής πόλης & μέλος των #urbanrunners.
 • Πρέσβης των ατόμων με μη εμφανείς αναπηρίες και χαρισματικών αυτιστικών.
 • Πατέρας δύο υπέροχων παιδιών.

Λίγα λόγια για την hyphen SA

H hyphen SA αποτελεί την μοναδική εταιρεία μηχανικών εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται διεθνώς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών βιβλίων στην αγγλική γλώσσα. Επίσης, αναλαμβάνει εργολαβικά μεγάλα έργα παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θεωρείται στην Ελλάδα πρωτοπόρος στην τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση και τις εφαρμογές πιστοποιήσεων. Το spin off της εταιρείας με διακριτκό τίτλο Stergis o’clock, με αρχιτέκτονά του τον Πρόεδρο και ΔΣ της Γιάννη Στεργή, είναι ταγμένο στην έρευνα και ανάπτυξη εκπαίδευσης για το μέλλον της εργασίας. Η δραστηριότητα της hyphen SA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2003 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Aπασχολεί εκατοντάδες ειδικούς μηχανικούς και τεχνικούς εκδόσεων και εκπαίδευσης και διοικητικό προσωπικό σε πάνω από 21 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της hyphen SA, επισκεφτείτε www.hyphensa.com ή στείλετε μήνυμα στο info@hyphensa.com

Visit Our Office

Vas. Olgas 24B, GR-546 41, Thessaloniki, Greece

Call Us

+tel: +302310888125.

Email Us

info@hyphensa.com

Follow us