Δελτίο Τύπου 4/11/2021

Η Hyphen SA χορηγός της ανακατασκευής της VIP σουίτας του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών

Χορηγός της ανακατασκευής-ανακαίνισης της VIP σουίτας του κεντρικού σταδίου του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (ΟΑΚΑ), ανέλαβε η εταιρεία hyphen SA. Η hyphen SA με έδρα τη Θεσσαλονίκη θα καλύψει το κόστος μέρους της ανακαίνισης της συγκεκριμένης εγκατάστασης σε έναν από τους πιο διακεκριμένους και σύγχρονους χώρους αθλητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα και στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή. Η VIP σουίτα του ΟΑΚΑ αξιοποιείται τόσο κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων, όσο και για την φιλοξενία εκδηλώσεων, παρουσιάσεων κτλ. Το Μνημόνιο Προσφοράς και Αποδοχής Χορηγίας υπογράφτηκε από τον κ. Γιάννη Στεργή, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της hyphen SA, τον κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, Γενικό Διευθυντή του ΟΑΚΑ και από τον κ. Ιωάννη Ζαχαράκη, Αρχιτέκτονα και Συντονιστή του Χορηγικού Πλαισίου. Η hyphen SA παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και στο πλαίσιο αυτό υλοποίησε την συγκεκριμένη Χορηγία προς το ΟΑΚΑ. Να σημειωθεί ότι είναι η μόνη εταιρεία του εν λόγω χορηγικού πλαισίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μαζί με την hyphen SA χορηγοί της ανακατασκευής-ανακαίνισης της VIP σουίτας του ΟΑΚΑ είναι και οι εταιρείες: a+ architects, ΚΟΥΡΤΗΣ Contract, ALTA linea, EKA Hellas SA, LUUN, SOLO, KANELLI, Magna Facility Service, CHRIS BASIAS & Vice Versa.

Λίγα λόγια για την hyphen SA

H hyphen SA αποτελεί την μοναδική εταιρεία μηχανικών εκπαίδευσης στην Ευρώπη. Δραστηριοποιείται διεθνώς στον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων και εκπαιδευτικών βιβλίων στην αγγλική γλώσσα. Επίσης, αναλαμβάνει εργολαβικά μεγάλα έργα παγκόσμιας εμβέλειας στην ανάπτυξη εξειδικευμένου λογισμικού, ενώ θεωρείται στην Ελλάδα πρωτοπόρος στην τεχνολογία blockchain στην εκπαίδευση και τις εφαρμογές πιστοποιήσεων. Το spin off της εταιρείας με διακριτκό τίτλο Stergis o’clock, με αρχιτέκτονά του τον Πρόεδρο και ΔΣ της Γιάννη Στεργή, είναι ταγμένο στην έρευνα και ανάπτυξη εκπαίδευσης για το μέλλον της εργασίας. Η δραστηριότητα της hyphen SA ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2003 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Aπασχολεί εκατοντάδες ειδικούς μηχανικούς και τεχνικούς εκδόσεων και εκπαίδευσης και διοικητικό προσωπικό σε πάνω από 21 χώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες της hyphen SA, επισκεφτείτε www.hyphensa.com ή στείλετε μήνυμα στο info@hyphensa.com

Visit Our Office

Vas. Olgas 24B, GR-546 41, Thessaloniki, Greece

Call Us

+tel: +302310888125.

Email Us

info@hyphensa.com

Follow us